Gyógyszeradagoló pumpa átadása

Hétfőn, a Móri Mentőállomáson átadásra került az a gyógyszeradagoló pumpa, amellyel pótolni tudjuk, a tavalyi mentőbalesetben tönkrement eszközünket.

Az új perfúzor megvásárlására nem lett volna lehetőségünk támogatóink adományai nélkül.

A perfúzor megvásárlását támogatták:

LEAR Corporation Hungary Kft. Móri Üzeme
Németh És Társa Kft. Festékház
Dr. Pálffy István
GESTAMP-Mór Kft.

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni a támogatásukat!

Kérjük ajánlja fel adója 1 %-át

Nagy összegű támogatás a Lear Corporation Hungary Kft-től


A Móri Mentőállomás esetkocsija 2016 végén balesetet szenvedett, amelynek következtében a gyógyszeradagoló pumpánk tönkrement. Ez súlyos veszteség az esetkocsi számára, mivel a kritikus állapotú betegek ellátása során számos gyógyszer csak ezzel az eszközzel adagolható.

A móri LEAR Corporation nagylelkű adományának köszönhetően, azonban hamarosan új gyógyszeradagoló pumpát vásárolhatunk. Így betegeink számára újra elérhetővé válik minden életmentő terápiás lehetőség. 

Kérjük ajánlja fel adója 1%-át

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Immár 60 éve működik Móron mentőállomás. Ez alatt az idő alatt Kollégáink számtalan esetben nyújtottak segítséget a Móron és a környező településeken élők számára.

Munkánkat a 2006-ban Bajtársaink által létrehozott

Mentők a Mentőkért Mór és Térsége Alapítvány

kiemelt módon segíti korszerű mentéstechnikai eszközök beszerzésével, kollégáink számára történő továbbképzések támogatásával és Bajtársaink munkakörülményeinek javításával.

Alapítványunk nonprofit, kiemelten közhasznú feladatot lát el. Az elmúlt években az 1%-os felajánlásokból közel 2 000 000 Forint értékben sikerült támogatnunk a móri mentést többek között olyan eszközök vásárlásával, amelyek nélkülözhetetlen segítséget jelentenek például baleseteknél a sérültek kimentésénél, gyermekek ellátásakor, illetve a légútbiztosítás speciális eseteiben is.

Ez azonban nem valósulhatott volna meg az Önök nagylelkű felajánlásai nélkül, amit ez úton is köszönünk! Amennyiben feladatunkat és munkánkat fontosnak gondolja,


kérjük, támogassa adója 1%-val

a móri Mentők a Mentőkért Mór és Térsége Alapítványt!

Adószámunk: 18498325-1-07

Kérjük, ne feledje: munkánk támogatásával az Önök minél korszerűbb és színvonalasabb ellátását segíti elő!

Köszönjük!